Sjuttiotvå dagar kvar :D

Bilder  /  0  Kommentarer
 
Är hela sjuttiotvå dagar kvar till vi tar studenten shit vad tiden går fort kändes nyss som att jag började ettan på gymnasiumet:) För övrigt så har jag beställt min stundetklänning idag och hoppas till gud att den passa och sitter bra på mig. Så nu det enga jag har o köpt är ett par skor sen har jag allt klart :) Vi syns Ciao!!

Lägg dax:)

Vardag  /  0  Kommentarer

Min dag har varit grym blev körlektion vid halv 10 efter det ett leg dag pass på gymmet sedan hemgång med mamma och åt en super god lunch med zucchini pasta,skinka,rostade nötter och keso efter det diska och renbäddag sängen. Till mellan mål en riskaka och vindruvor ett tag efter det blev det premiär åk på longboarden som var grymt kul :) till middag blev det min favvo mat som är tackos :D kärlek till det! Nu ligger jag i min nybäddade säng ny duschad och hoppas på en grymt skönt natt sömn :) Gonatt!! 

Go frukost en fredag som denna :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Denna super goda frukost ligger nu i kistan och nu blire snart att fara till byn för en körlektion och till gymmet för ett led day pass :D 

Bra dag :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Vart en grym dag i kåbban med skolan med en massa slalom och maaat :D då jag väl var hemkommen blev det pasta carbonara till middag och de var super gott :) har även lämnat in två inlämmningar grymt skönt :) ligger i alla fall just nu i sängen och ska ta och sova lite så jag orkar stiga upp för lite körning på körskolan :) gonatt alla fina!! 

Lite god frukost innan det bär av till kåbban :)

Mat  /  0  KommentarerKvälls mål :)

Mat  /  0  Kommentarer

Detta åt jag till kvälls fika och var super gott :) så nu ska jag försöka få en god natt sömn för att orka vara en heldag i kåbban med skolan :) sov gott alla fina hejs!! 

Linssoppa :)

Mat  /  1  Kommentarer

Efter hålet idag så hade jag en lektion och precis i slutet av den så fick jag världens migrän så åkte hem med mamma som hade precis varit och handla. Då jag kom hem drack jag en treo så migränen vart bättre vid halv 7. 

Till middag idag åt jag och mamma linssoppa och den var super god :D 
Efter migränen så pluggade jag lite teori till körkortet och det gick gode bra :) så nu ligger jag i sängen och ska slå igen min gröna så ha det gött hejs!! 


Kids Again

Bilder  /  0  Kommentarer
 

Recept på min smoothie :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 

Take me away!

Bilder  /  0  Kommentarer
 
Jag vill iväg till solen,värmen,vattnet och känna mig fri :) Inte bara för att det skulle bli min första gång utan för att jag är sjukt less på att vara kvar här i denna lilla hål. Så för hoppningsvis kommer det väl slå in så småning om. 

Ny design :D

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
 
Nu har jag fixat en ny design och är nöjd nu för ett tag fram :D 

Ikea byrån :D

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
I torsdags så kom min byrå så jag,mamma och ebba satt typ hela kvällen och skruvade ihop den :)
Men kan då säga att jag är grymt nöjd med den och även att få sätta upp mitt ljusfat som jag köpte på ikea + mitt yankee candle ljus :) så ska väl förtsätta med att fylla min två lådor som jag inte har fyllt än med nå kläder ( hoppas allt syms bara ) Bloggar mera sen Ciao :)

Snart bär det iväg :)

träning  /  1  Kommentarer

Snart bär det iväg till gymmet för att kör lite konditon så laddade upp med en god frukost så nu är jag laddad :) hoppas det håller i säg till gymmet :) Ciao!!! 

Snälla kan det inte bli torsdag :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Hej, Jag har ju beställt hem dessa två sakerna med min faster från ikea och dom ska komma hem till oss på torsdag och kan ju säga att jag längtar till max på att få fylla lådorna med saker. Speciellt att få en egen låda med bara min tränings kläder i :) Små lådorna är till för att jag ska ryma allt mitt typ små tjafs jag har så jag slipper ha det i rummet. Men ni ska få bilder på hur den ser ut sen då jag har fått hem den och ställt den på plats i rummet :)  Ciao! 

Ny favvo låt :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 

Smoothie :D

Bilder  /  1  Kommentarer
 
 
Lyxade till det idag med en smoothie till frukost och kan säga att det var mera än god :) Det jag hade i den var en banan,hallon,jordgubbar,fil och lite mjölk och det blev super duper god :) Toppade även den med lite linförn och två hallon bara för syns skull och för att jag älskar linfrön :) Men jag skriver mera sen hejs!! 

Kvälls :)

Mat  /  0  Kommentarer

Detta blev mitt kvälls fika och nu ligger jag i sängen och ska förska sova för att orka upp ännu en dag till skolan :) sov gott hejs!! :) 

Första körningen klar av många :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Dagen började med att jag gick till körskolan för första gången köra bil där och gick väl bättre än väntat :) Efter körningen så gick jag direkt till gymmet för ett snabbpass så körde lite rygg,mage,biceps och hann även med att körda lite kondition :) Så nu ska jag kämpa mig igenom denna dag för att få fara hem och plugga lite till körkortet :D Bloggar mera sen hejs!! 

Stuff from Ikea :D

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Detta är några utan sakerna jag har köpt från ikea. Jag köpte även en filt,kaffe koppar till mamma,servetter,tesil,klädgalar,påslakan och handdukar till ansiktet. Grymt nöjd över alla sakerna och har även i efterhand beställt en malmbyrå för fick inte hem den i bilen :( Så den kommer förhoppningsvis nästa vecka. 

Two new shoes :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Detta är mina två nya skor jag köpte under lovet då jag och några kompisar for till ikea :D Jag är grymt nöjd över dom. Ni kommer få bilder på mina ikea saker sen :) Ha det gött hejs!! 
 

Tillbaka till skolan :(

Vardag  /  0  Kommentarer

Idag börjar skolan om igen och kan säga att det inte är speciellt roligt. Menmen vad ska man göra. Så har precis ätit klart min goda frukost som ni ser här ovan för och sen bär det av till skolan för ett gympass :) bloggar mera sen hejs!! 

Godaste frukosten på länge :)

Mat  /  0  Kommentarer

Har precis ätit upp denna super goda frukosten och ser jag prinssesan och grodan :) ska förtsätta med det så skriver mer sen hejs!! 


Sakerna från min 19års dag :)

Bilder  /  0  Kommentarer
Parfym
Ansiktsvatten
Victoria secret <3
Tavelhylla
Blomman är en te sil
Chailatte
 
Här är bilderna på mina presenter jag fick då jag fyllde år i onsdags + en bäddmadrass och ska även få ett fluffy towel ljus,dra-på lakan och ett sminkbortagningsmedel för ögonen men det kommer nog till veckan :)
Tyckte inte att bäddmarassen var så kul att ta kort på för nästan alla vet ju hur en sån ser ut, men ni kan få bilder på ljustet och sminkborttagningen sen då det kommer :)   Har inte hänt så mycket under veckan  förutom att i trosdags hade jag min sista dag på praktiken och nu väntar en hel veckas lov :D Men ja bloggar mera sen hejs!!