Snart dax :)

Weheartit  /  0  Kommentarer

 Gott nytt år alla fina och hoppas ni haft ett bra 2013 och att ni får ett bra 2014 nu :) 

Nya naglar på johanna :)

Bilder  /  0  Kommentarer


Idag fixade jag naglar på johanna och är även barnvakt till typ 11 ikväll :) sitter just nu och ser dumma mej 2 (super bra film) men bloggar mera sen hejs!! 


Nya naglar :)

Naglar :)  /  0  Kommentarer


Här är naglarna jag har gjort i helgen mina och min syster ebbas :) gjorde även på felicia med tog tyvärr inget kort på hennes :/ men här är då våra i alla fall!  Bloggar mera sen hejs!!! 


God jul alla fina :)

Vardag  /  0  Kommentarer

God jul alla fina sitter just nu hos min faster med farmor och farfar och vid halv tre blir det att fara till piteå till resten av slekten :) bloggar mera sen hejs!!! 


I morgon är det dax :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Imorron är det jul som jag längtar speciellt till julmaten :) och kommer nog vara som ett barn inatt då jag ska sova! 

Men idag blir det att göra naglar på syster och ha en uppe sittar kväll :) men bloggar mera sen hejs!! På g mot gymmet :)

Bilder  /  0  Kommentarer

Sitter just nu i bilen och dricker min celsius på väg till gymmet för att köra lite kondition. Men bloggar mera sen hejs!! :) Kommer sova som en ängel inatt :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Tänkte bara säga att jag lever och sorry för att jag har typ haft bloggtorka men har typ helt glömt bort min blogg även inte haft orken till det. Men har i alla fall idag tagit en skön dusch och smort in mig med min vs cocnut passion :) har även nybäddat sängen med lite jul motiv, vilken känns skönt för kommer nog sova som en ängel inatt :) 

Ligger i alla fall nu och ser the conjuring efter att ha sett insidious 2 :) men bloggar mera sen hejs!! :) Dagens låt!!

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
      

Hittat två nya favoriter :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
 
Har hittat två nya favorit dofter av victoria secret och det är midnight dare och amber romance :)
Skulle lätt ha köpt dem om jag inte var så fattig :/ menmen det är ju jul snart så får väl kanske flurta med mammsen och pappsen ;) 

You make me happy :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
 
Sitter på skolan och har slutat för en timma sen med missade bussen så måste sitta på skolan i en timma till, livet är kul speciellt då jag har världens huvudverk! Men i alla fall då jag kommer hem ska jag väl äta och kanske dricka lite te med blåbärsmuffins smak, även packa lite saker till då jag ska sova hos min sötnos :) 
Men jag bloggar mera sen hejs!! 

Gomoron :)

Bilder  /  0  Kommentarer

Gomorron alla. Har precis ätit klart min frukost och ska nu fixa det sista innan jag går ut till bussen :) kör på en chill outfit idag träningstights och en huvtröja  men bloggar mera sen hejs!! 

Det är jul då man kan äta leverpastej på mackan och dricka julte

Mat  /  0  Kommentarer

Har precis ätit lite kvälls fika som bestod av två mackor med leverpastej på och en kopp te med jul smak :) och koppen jag har på bilden köpte jag igår på skyltsöndag och är grymt nöjd med den :D för övrigt är jag ledig i morgon för att våran klass har varit på tre brandövningar på måndagkvällarna!  Men jag bloggar mera sen hejs!! :) 


Första december :)

Weheartit  /  0  Kommentarer

Första december idag känns ganska bra för nu är det inte länge kvar till jul :D men fattas bara lite mera snö för att få den riktiga jul känslan, fast om än jag inte gillar snö så mycket så hör det ändå till julen :) Så i eftermiddag blir det att fara på skyltsöndag och kolla på lite fyrverkerier och kolla runt på lite affärer även hämta ut min syster paket :)