Härlig dag :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Denna dag började med att jag vaknade upp med min sötnos fixade mig till skolan och for dit och hade engelska. Under hålet blev det ett ben pass med frida och sedan till skolan för palt och två lektioner till. Sen bar det av hemmåt för ärtsoppa och plättar och engelska plugg. Känns grymt skönt att ha skickat in bokrecisionen på engelska :D ska i alla fall sova nu så jag orkar fara på skolan för en redovisning och orka shoppa loss i luleå :D hejs!  


Morgon kaffe :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Nu morgon kaffe och pretty little liars :) bloggar mer sen hejs!! 

Millitärpress :D

Vardag  /  0  Kommentarer

Idag körde jag ett pass på gymmet efter lunch och det gick sådär. Körde triceps,bröst och axlar :) testade för övrigt millitärpress för första gången i dag och får hoppas att det känns i morgon :) slutar snart så då blire att fara hem och käka lite och sen får jag se vad resten av kvällen har att erbjuda :) hejs!!  

Standard :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Standard frukost gröt med banan och kanel kan inte bli bättre. Packat väskan för ett pass på gymmet efter lunch :D sitter nu på skolan och väntar på min första lektion så bloggar mera sen hejs!! 

Workout!

Bilder  /  0  Kommentarer
 
Bilder från weheartit
 
Dagen började med ett pass på gymmet med ebba och det gick faktiskt grymt bra :D Vi körde biceps,rygg och mage och magövningarna körde vi det med någon form av cirkelträning och hoppas nu att jag kommer ha träningsverk i morgon :D För övrigt så har jag beställt proteinpulver och bars från fitnessgurun och kan säga att det godaste prottepulvret hittills är choklad mint :) Barsen är det chokladkrips,banan choklad och appelsin choklad. Ska nu försöka komma igång med bloggen och min träning så vi får väl se hur länge det håller!   Ciao!! 
 
 

Sämst bloggande!!

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Dagen börjar 9:15 med engelska och efter det så blir det ju så klart ett pass på gymmet :)
och kan säga att jag känner mig som en zombi och vill bara hem och sova, men måste stå ut sista
dagen innan helg så blir att dricka min celsius snart :) men bloggar mera sen :)
 
P.s  sorry för typ sämst bloggande under jul! Men hade i alla fall tänkt visa min julklappar och mitt hår efter klippning och färgning. Om ni vill se det så klart? :) 

Frukost på golvet :)

Bilder  /  1  Kommentarer
 
Sitter just nu på golvet och kollar runt på datorn medans jag äter min lilla goda frukost som består av fil,flingor,kiwi och linfrön :) mums!! Ska snart fara bort och se då min syster ska dansa och kring 2 ska vi fara och bowla med dagny och min kusiner efter det om jag hinner ska vi äta lite pizza som dagny skulle göra innan jag ska och klippa mig kl 4 :D men bloggar mera sen hejs!!