Sneak peek

Bilder  /  0  Kommentarer

Här får ni en lite smygtitt på min student klänning så nu är allt fixat till studenten i klädes väg. By the way så är detta baksidan på klänning och det ska även sitta lite diamater på rosetten med dom låsnade då jag fick dom för att dom var bara dit klistrade så ska sy dit dom till studenten. Kan även säga att jag vart faktiskt riktigt nöjd med det trots att jag verkligen inte gillar att ha klänning :) Men bloggar mera sen hejs!!
 
 

Ny design :)

Bilder  /  0  KommentarerGod frukost för enda dagen på skolan denna veckan :)

Mat  /  0  Kommentarer

Har nyss ätit upp denna super goda frukost och väntar nu på bussen som kommer vid 07:10. För att sedan sitta på skolan till 10:45 då jag börjar. Men ajja ska inte klaga med tanke på att man bara går denna dag för får en hemmat jobbar dag i morgon :D men bloggar mera sen hejs!! 

En påsk i telle :)

Bilder  /  0  Kommentarer

Efter en påsk i telle med en massa ute dagar och skoter körning och äventyr så var det gode skönt att få komma hem igen :D Ajja ligger i alla fall nu i sängen och ska sova för att orka upp i morgon till halkbanan då bilen avgår kl 7 i morgon bitti :) Ciao!! 

Körskolan :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Sitter nu på körskolan och väntar på min körlektion mellan 9:25-10:25 :) efter det blir det att gå och lämna tillbaka min klänning som inte såg så bra ut på och vänta på dom andra två istället nog för att jag har typ väntat på dom över en vecka :/ men ajja what to do! Men bloggar mera sen!! See ya :) 

Breakfast is the best thing in the world :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
Gomorron har precis ätit upp min super goda frukost som ni ser på bilden och ska nu dyka ner i körkortsboken för lite plugg. Bloggar mera sen see ya :)

Älskar den rosa ramen av ap skalet :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Dagen har varit super vart en grym körning på körskolan specielt då jag kanske ska få flytta fram upp körningen och teorin. Efter körningen bar det av till gymmet för leg day och det gick super bra, fick även smaka ett protte pulver av en kompis som var helt okej :) Gav mig sedan av till matsalen för lite mat innan hemgången som ledde till körkorts plugg vilket gick bra, blir även att super plugga nu dom närmsta dagarna nu. Till middag vart det heta räkor som satt fint i kista. Nu efter denna super dag så slå jag igen mina göra gonatt hejs!! 

I love smoothies :)

Mat  /  0  Kommentarer

Jag älskar verkligen smoothie skulle kunna äta det jämt :) idag lyxade jag till det med blåbär i den. Mums! Ska äta upp detta nu och sen packa gymväska och sedan gå till bussen för att kunna köra lite bil och ha leg day :) see ya! 


A good day :)

Weheartit  /  0  Kommentarer
Bild från weheartit

Min dag har varit super vaknade upp hos min sötnos gick till skolan för den typ enda seriösa lektionen idag sedan vart det två körlektion, vilket gick bra :) Har nu bokat uppkörning och teori så blir att dunder plugga nu. Efter skolan bar det av hemmåt för blodpalt och körkortsplugg :) Nu ligger jag i sängen för att slå igen mina gröna så gonatt! 

Mina urbanears :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 

The green mile :)

Bilder  /  0  Kommentarer
UntitledThe Green Mile...I love this movie...RIP Michael Duncan Clark | PeoplePictures & Photos from The Green Mile - IMDbThe Green Mile quotes
Bilder från weheartit
 
Efter min körlektion mellan 7-8 så bar det av till skolan som var gode chill vi fick se en utan dom bästa filmerna jag vet "The green mile" under våra tre vård timmar :) Då jag nu har kommit hem så hade mina urbaners hörlurar kommit och även mina skor jag ska ha på stundenten :) så väntar bara på att mina två klänningar ska komma i slutet av veckan :) Kommer bilder på detta sen. Ciao!!

I love breakfast :)

Vardag  /  0  Kommentarer

En smoothie och två avocado smörgåsar fick bli min start på dagen. Efter lektionerna före lunch var klara gick jag och åt och sedan bar det av till gymmet för lite triceps och bröst och gick väl sådär, fick lite ont i armen av vissa övningar :/ fick även sluta vi lunch så efter gymmet bar det av hemmåt och blev att chilla mest hela kvällen :) så ska nu sova så jag orkar upp i morgon för att orka köra bil kl 7 :) Gonatt alla fina!! 

Fyra från idag :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Dagen började med ett rygg,mage och biceps pass som gick bra till jag typ gjorde nå med min arm :/ efter skola följde jag med mamma och handlade sedan bar det av hemåt för en god kycklingratäng med bulgur och kokta grönskaker :) efter middagen vart det två koppar kaffe innan det blev lite körkortsplugg :) för övrigt så ligger jag i sängen och ska slå igen min grön så sov gott :) hejs!! 

Breakfast before workout :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Sitter och mummsar på det här innan det bär av till skolan för ett gympass så blir att ladda upp med en celsius sen :) Ciao!! 
Godaste glassen :)

Vardag  /  0  Kommentarer
Jag och mamma köpte vanlig vaniljglass och laktispulver och kom på att vi skulle blanda det med glassen så det blev lakris glass. Kan säga att det vart mera än gott :) så detta blir att göra fler gånger och ska nog testa nån dag att blanda pulvret med kvarg :) men ska ta och sova nu så gonatt ha de gött hejs!! Mammas go bullar och det regnar köttbullar 2 :)

Bilder  /  0  KommentarerBra dag i telle. Nu sussa lite :)

Bilder  /  0  KommentarerLite från gårdagen :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
Igår efter körningen så gick jag direkt till gymmet och körde mitt leg day pass som gick bra trots min träningsverk från i torsdags :) Så här såg jag då ut i går på gymmet och då jag var klar gick jag och åt lunch på skolan med in syster och hennes kompisar. Sedan kom mamma och hämta oss så vi fick handla lite till idag då vi ska till telle med husvagnen och blir nog där hela dagen och vet inte hur teckningen är men det ser vi :) Ska i alla fall gå ner och äta frukost nu så bloggar väl sen nån gång :)
 

Redo :)

Vardag  /  0  Kommentarer

Redo för ännu en fredag på körskolan och ett leg day pass :) så sitter just nu och väntar på bussen så jag bloggar mera sen hejs!! 

Music makes my life better :)

Weheartit  /  0  Kommentarer

Dagen har varit bra efter engelskan hade jag hål så blev ett pass på gymmet som gick bättre än väntat :) sedan tillbaka på skolan för två lektion efter det bar det hemmåt med hopp om att min klänning skulle ha kommit men nejnej så hoppas de kommer i morgon. Efter middagen fick vi främande av mammas jobbar kompis och hennes familj så det var grymt kul. Då dom hade farit hem gick jag och beställde ett par lila urbanears eftersom mina andra gick paj :( så dom kommer förmodligen till veckan :) så nu ligger jag i sängen och ska försöka slå igen mina ögon så gonatt alla fina :) 

Första april :)

Bilder  /  0  Kommentarer
 
 
Slutar snart min lektion inna lunch och klockan 12:25 har jag körlektion och sedan en lektion efter det. För övrigt så är det första april och tycker det har gått väldigt fort med tanke på att det är snart slut på skolan för min del i alla falla :) Så jag bloggar mera sen hejs!!