pdol, sönda å måndag :) + bilder.

heej,  sorry för att it har bloggat nå på 2 dar men har it orkar så gör en sammanfattning av allt typ :)


lördag-   vart de ju pdol me mamma å ebba för hämtade vi min mormor för hon ville följa med oss.  då vi komm till pdol vart de att gå på marknaden belv bara en tröja å ett par solglasögon.  efter de karuseller åkte bara batman för mamma tvingade typ mej för att göra slut på bandet. sen komm mormor för hon gick själv å då visade hon oss nå fina tröjor hon hade köpt på gina så då gick hon å köpte en till mej å ebba :D  då hon komtillbaka gick vi å åt sen hem till mormor ett tag.  sen skynda till fällforsen till mannali och eva, för att dom hade fixat så vi skulle få mat,  men åt inge för att var inge hungrig.  han ba typ spela 3 kubb matcher sen vart de hem.


söndag-  var hemma hela dan,  vi åt lingonfile hos linda.  sen såg jag,samina,mannali å ebba 3 skräckfilmer sen var vi tvungen att gå ut till elden med våra föräldrar.  å kring 12-1 gick vi å la oss :)

idag har vi varit och bada i fällforsen för de var så bra väder å efter de kring 3 vart de soppa hos linda.  supergott.  efter de for våra släktingar hem till kiruna igen. å nu ska jag hämta lite mera istee tror ja, å kanske plocka ihop lite kläder.  så ni får hade så bra  CIAO<333



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback